Details, Fiction and Women's rings

Wiki Article

Συχνά, τα μενταγιόν που φορούμε αποκτούν και τον ρόλο φυλαχτού, ειδικά εάν επιλέξουμε ένα μενταγιόν σύμβολο της πίστης μας, όπως ο σταυρός ή το κωνσταντινάτο. Οι σταυροί μπορεί να είναι χρυσοί, λευκόχρυσοι ή δίχρωμοι χωρίς πέτρες ή μπορεί να φέρουν διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους.

Για τη συντήρησή αυτών των κλασικών αξεσουαρ για σπίτι/γραφείο αρκεί περιστασιακά ένα απλό καθάρισμα με υγρό πανί χωρίς καθαριστικά και θα διατηρούνται πάντα σαν καινούργιες! Μπορείτε να επιλέξετε την εικόνα που επιθυμείτε μέσα από διαφορετικές παραλλαγές, όπως επίσης και παιδικές εικόνες. Έγχρωμες παραστάσεις, καθαρά ασημένιες, κάδρο με προστατευτική γυάλινη όψη επιτοίχιες αλλά και επιτραπέζιες. Οι εικόνες συνοδεύονται από τη συσκευασία της εταιρίας τους όπως και την πιστοποίηση τους. Τα περισσότερα από τα σχέδια μας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε εσάς. Αν δεν…

Το κόσμημα αποτελεί ένα μέσο έκφρασης εδώ και χιλιάδες χρόνια, με άλλοτε έντονους συμβολισμούς, ή απλά χρησιμοποιούμενο ως μια απλή καλλωπιστική προσθήκη σε ενδυματολογικές επιλογές που ξεχωρίζουν

Τα ανδρικά κοσμήματα έχουν συνήθως πιο απλό σχέδιο από τα γυναικεία, καθώς συχνά οι άνδρες επιλέγουν πιο γεωμετρικό σχεδιασμό και αυστηρές γραμμές. Τα χρυσά ανδρικά κοσμήματα περιλαμβάνουν φυσικά τις βέρες γάμου, τα βραχιόλια, αλυσιδωτά ή σκληρά, τα δαχτυλίδια που μπορεί να είναι χρυσά, λευκόχρυσα ή δίχρωμα, σκέτα ή στολισμένα με διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους, τα μανικετόκουμπα και τους ανδρικούς σταυρούς. 

Είναι πολύ σημαντικό να γίνει η επιλογή του κατάλληλου Κωνσταντινάτου για το μωρό. Αποτελούν το ιδανικό δώρο καθώς είναι από τα μοναδικά δώρα που μπορούν να παραμείνουν σταθερή αξία ανά τα χρόνια! Τα Κωνσταντινάτα είναι Μοναδική Επιλογή με Μεγάλη Ιστορία Πολλές φορές προσδίδεται στα κοσμήματα μια συμβολική αξία, γεγονός που καθιστά τον ρόλο τους στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου άκρως σημαντικό. Όταν η συζήτηση έρχεται στα κοσμήματα συναισθηματικής και όχι μόνο αξίας, τα Κωνσταντινάτα κατακτούν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Κάνοντας μια αναδρομή στην ιστορία του συγκεκριμένου κοσμήματος,…

Πάμε να δούμε μερικές βασικές κατηγορίες των κοσμημάτων για το λαιμό.

Ως πρόσθετα αξεσουάρ, τα κομπολόγια, τα στυλό και Σκουλαρίκια χρυσά οι πένες, καθώς και οι κλειδοθήκες, συμπληρώνουν αυτήν την πλούσια συλλογή, δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε επισκέπτη να βρει το κόσμημα εκείνο που είτε θα ξεχωρίσει μέσα στην προσωπική του συλλογή είτε θα χαρίσει ως δώρο σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο.

Πέραν της πρακτικής του σημασίας, προσθέτει σε κάθε εμφάνιση μία αίσθηση ολοκλήρωσης.

Κοσμήματα χρυσόΚοσμήματα μαύροΚοσμήματα πράσινοΚοσμήματα λιλάΚοσμήματα κόκκινοΚοσμήματα πορτοκαλί

Μια γαλλική εταιρεία ιδιαίτερα γνωστή, ως η προτίμηση πολλών διάσημων. Διακρίνεται για τα απλά αλλά φίνα της σχέδια και κυρίως για το ότι χρησιμοποιεί ρωμαϊκούς αριθμούς στα καντράν των ρολογιών.

Μπορείτε επίσης να βρείτε υπέροχα γυναικεία αξεσουάρ που όλες οι γυναίκες λατρεύουν. Φυσικά από τη συλλογή μας δε θα μπορούσαν να λείπουν αξεσουάρ για τα παιδιά όπως οι παιδικές κορνίζες. Κάντε ένα δώρο αξίας που θα μείνει αναλλοίωτο στη μνήμη τη δική σας και των αγαπημένων σας!

Αυτά φοριούνται είτε στον καρπό είτε πιο ψηλά στον βραχίονα του χεριού. Υπάρχουν επίσης και τα βραχιόλια βέργες που είναι χειροπέδες δίχως άνοιγμα ούτε κούμπωμα και περνούν στον καρπό από την άκρη του χεριού μας.

Σταμάτα να ψάχνεις μονίμως τα κλειδιά σου μέσα στην τσάντα ή τον χαρτοφύλακά σου! Επίλεξε τώρα το κατάλληλο μπρελόκ κλειδιών, για το σπίτι ή το εξοχικό σου, και δεν πρόκειται να ξαναχάσεις χρόνο στην αναζήτηση τους. Αποτελεί άλλωστε και κόσμημα στα χέρια σου, όταν πετάγεσαι για έναν γρήγορο καφέ ή για ψώνια. Όλα τα μπρελόκ μας διαθέτουν κρίκο μονό ή διπλό, για την τοποθέτηση των κλειδιών σου και ιδιαίτερα σχέδια που το διακοσμούν. Επίλεξε μπρελόκ για δώρα που κάνουν τη διαφορά! Το μπρελόκ αποτελεί μια όμορφη λύση για δώρο στο σύντροφό σου ή σε συνεργάτη σου. Χάρισε στο κορίτσι των ονείρων σου ένα όμορφο τα κλειδιά του σπιτιού σου με το πιο κομψό αξεσουάρ και σηματοδότησε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή σου.

Η εταιρεία μας δημιούργησε την απόλυτη συλλογή για όλους τους λάτρεις των ρολογιών. Ανακάλυψε ρολόγια χειρός κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής, σε μια μεγάλη ποικιλία, τόσο για άνδρες, όσο και για γυναίκες. Φυσικά δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε έτσι τους μικρούς μας φίλους. Εδώ θα βρεις το κατάλληλο για σένα ρολόι στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Λατρεύουμε να προσφέρουμε κοσμήματα με την υπογραφή μας. Γι’ αυτό ψάχνουμε συνέχεια να εμπλουτίζουμε την συλλογή μας με ρολόγια που καλύπτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές…

Report this wiki page